Seizoensopening

Over dit evenement

Categorie
Sportief
Datum en tijd
5 okt. 2024 12:00 - 23:55
Locatie
volgt nog

Dit jaar hebben we weer wat leuks voor jullie in petto. We nodigen jullie uit om ’s middags deel te nemen aan een mountainbike clinic in Appelscha en om ’s avonds aan te sluiten bij een heuse pizzaparty met borrel na afloop.
Globaal programma:
12.45u – verzamelen bij fietsverhuur ’t Fytshus (voorheen Kramer) in Appelscha
13.00u – 16.30u -  Mountainbike clinic o.l.v. twee instructeurs +  MTB route rijden (Appelscha blauw 17,1km + evt rood 4,3km)
16.30u - … evt. ruimte voor een nazit met wat lekkers
19.30u – pizzaparty @ de pizzabakkers (Poelestraat 48)
+/- 22.00u – borrel bij (Het Pakhuis Peperstraat 8-2)

Informatie mountainbike clinic:
Je leert klimmen, dalen, ‘springen’, bochten, flowlijnen rijden etc. De clinic is voor iedereen toegankelijk. Door de kleine groepjes kan er veel gedifferentieerd worden. Tijdens de clinic wordt er in een bepaald deel van het bos geoefend. Daarna gaan we de geleerde skills toepassen tijdens een ritje over de parcoursen Appelscha blauw + evt Appelscha rood.
Je gaat met eigen vervoer naar Appelscha, samen rijden is natuurlijk leuk (dit wordt geïnventariseerd via het opgave formulier).
In ditzelfde formulier is het nodig je NAW gegevens in te vullen en aan te geven of je een fiets wilt huren (met of zonder klikpedalen + lengte ivm formaat fiets).
De kosten voor de clinic liggen (afhankelijk van het aantal deelnemers) tussen de 20-30 euro. Het huren van een MTB kost 30 euro (hier zit ook een helm bij inbegrepen).
Zelf meenemen: bidons, (sport)voeding, helm (bij gebruik eigen fiets) Parkeren: kan bij het Fytshus en is gratis.

Informatie pizzaparty:
Vanaf 19.30u zijn we welkom bij de pizzabakkers in de Poelestraat. Het wordt een pizzaparty waarbij we lekker allerlei stukken pizza kunnen proeven en kunnen delen met elkaar 😊 De kosten zijn voor eigen rekening (pizza’s zijn tussen de 15-20 euro)

 Borrel:
Vanaf 22.00u zijn we welkom in de bar bij Het Pakhuis in de Peperstraat. Deze kosten zijn ook voor eigen rekening.

Opgave:
Opgave gaat via deze link: 
Let op! Bij de MTB clinic is ruimte voor 15-18 personen, VOL = VOL. Wees dus snel met opgeven. Opgeven kan tot en met 2 september 16.00u. Degene die daarna nog wil deelnemen, kan via mail/app contact opnemen met Femke. Er moet dan worden afgestemd met de locaties of er nog ruimte is.
We hopen natuurlijk iedereen te zien!

Met sportieve groet, 
Simone, Nienke, Tjitte, Gerard en Femke 

Bestuur De Stayer